Nujulantie 27, 08700 Lohja 0400 875 303 info@kodinkorjaus.fi

Ammattimaisesti tehty huoneistoremontti nostaa asunnon arvoa

Lohja | Espoo | Kirkkonummi | Siuntio | Vihti | Vantaa | Helsinki | Raasepori

Kodin Korjaus Pirttimaa huoneistosaneeraus

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy suorittaa monipuoliset remontit kotiisi lattiasta kattoon Länsi-Uudellamaalla Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä, Vantaalla, Helsingissä ja Raaseporissa.

Huoneistoremonttipalveluihimme kuuluvat:

  • Kalusteasennukset

  • Parketti-, vinyyli- ja laminaattiasennukset

  • Listoitukset

  • Kattopaneloinnit

  • Maalaus- ja tapetointityöt

  • Huoneistosaneeraukset

Ammattimaisesti tehty huoneistoremontti on kokonaisvaltaisesti näyttävä tapa uusia koti ja nostaa asunnon arvoa. Kun työn on tehnyt kokenut ammattilainen, saa asiakas varmuuden myös siitä, ettei remontin jälkeen tulevaisuudessa käy ilmi asunnon kuntoon vaikuttavia haittavalintoja.

Huoneistoremonttia suunnitellessa kannattaa tarkistaa myös kodin käyttötavat. Vastaako kiintokalusteiden ja seinien sijoittelu tämänhetkisiä käyttötarpeitasi? Tuntuuko tila kodilta?

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy pitää huolen siitä, että kotisi palvelee sinua järkevästi ja neliöiden tehokkaan käytön huomioiden, mutta ennen kaikkea niin, että myös sydämen tuntee asuvan siellä. Toimiva, silmää miellyttävä koti on osa asumismukavuutta. Emme ehkä voi vaikuttaa siihen, kenen kanssa asut, mutta sen, miten asut, voimme muuttaa.

Lattiasta kattoon ja kaikkea siltä väliltä

Lattia ottaa vastaan askeleemme ja kannattelee huonekalujamme ja kodin rakenteita, joten sen täytyy kestää aikaa. Ammattilainen toteuttaa lattiaremontin vaivattomasti, mutta se kannattaa suunnitella huolella, ettei tilaa tarvitse avata turhan usein. Laadukkaat ja ajattomat valinnat säästävät myös ympäristöä ja ennen kaikkea lopulta rahapussia.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy pitää huolen siitä, että lattiamateriaali on valittu aina käyttötarkoituksen mukaan. Pirttimaa asentaa kotiisi parketit, laminaatit ja vinyylit.

Huolehdimme myös siitä, että kattosi kestää ja sen materiaalit ovat ajan tasalla. Teemme laadukkaat kattopaneloinnit vaivatta kotisi joka huoneeseen.

Seinät tapetoimme tehokkaasti ja maalaamme tarkasti aina toiveiden mukaisesti. Kodin kaikkien sisäpintojen saneeraus on myös rakenteista huolta pitämistä. Oikeilla pintavalinnoilla varmistuu siitä, ettei esimerkiksi kosteusvaurioita pääse syntymään.

Kodin korjaus Pirttimaa keittiöremontti

Kalusteet kiinni kiroilematta

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy tekee yhteistyötä Amelia-Keittiöt Oy:n kanssa, joka toimittaa korkealaatuiset liukuovikaapistot, vaatekaapit, muut kaapistot, eteiskalusteet ja halutut mittatilaustyöt kaikkialle kotiin.

Olemme erikoistuneet myös kalusteasennuksiin, joiden ulkoistaminen säästää vaivaa asiakkaalta, sillä kalusteet ovat usein isoja ja tarkkaa asennusta vaativia kokonaisuuksia. Kiintokalusteet jäävät aina kokonaan tai osin näkyville, joten väärin asennettuina ne ovat myös visuaalinen haitta. Ammattilaisina olemme aina kauniin ja siistin kodin asialla.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy tekee korkealaatuiset huoneistoremontit Länsi-Uudellamaalla Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä, Vantaalla, Helsingissä ja Raaseporissa, mutta voit olla meihin yhteydessä myös silloin, jos kohteesi sijaitsee muualla.

Jos mielessäsi on muutokset keittiöön, kylpyhuoneeseen tai saunaan, kerromme sinulle mielellämme niistä lisää

Keittiöremontit

Kylpyhuoneremontit

Saunaremontit