Nujulantie 27, 08700 Lohja 0400 875 303 info@kodinkorjaus.fi

Kylpyhuoneremontti kannattaa toteuttaa ennen kuin on myöhäistä

Lohja | Espoo | Kirkkonummi | Siuntio | Vihti | Vantaa | Helsinki | Raasepori

Kodin Korjaus Pirttimaa remonttiliike kylpyhuoneremontti

Miten kylpyhuoneesi voisi olla vielä viihtyisämpi? Tuntuvatko pinnat aikansa eläneiltä?

Jos jokin ei toimi yhdessä arkesi tärkeimmistä tiloista, on aika ottaa yhteyttä ammattilaiseen. Kylpyhuoneremontti nostaa myös asunnon arvoa ja helpottaa mahdollista jälleenmyyntiä.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy tekee laadukkaat kylpyhuoneremontit, kuten myös saunaremontit, kaikenkokoisiin kohteisiin Länsi-Uudellamaalla Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Lohjalla ja Vihdissä. Voit olla meihin yhteydessä myös, jos mielessäsi on kohde muualla Suomessa.

Lähtökohtamme kylpyhuoneremontille on se, ettei asiakkaan tarvitse tietää kuin se, mitä hän haluaa. Jos et tiedä mitä haluat, tarjoamme vaihtoehtoja satojen jo tehtyjen kylpyhuoneremonttien vankalla kokemuksella. Me ammattilaisina huolehdimme kaikesta muusta!

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy:llä on myös märkätila-asentajan henkilösertifikaatti.

Pelko pois ja kylppäri kuntoon

Kylpyhuoneen pinnat ja kalusteet ovat armottomassa käytössä kirjaimellisesti, sillä niiden pinnat kohtaavat vettä ja rasitusta päivästä toiseen monenlaisissa arjen toiminnoissa.

Kylpyhuoneremontin tarpeen lähestymisen voi havaita selkeästi, jos pinnat alkavat olla niin kuluneita, että ne vaikuttavat jo rakenteisiin heikentävästi. Tällaisia vaurioita voivat olla esimerkiksi pahat kulumat, pienet vuodot, halkeamat ja rapistuminen sekä konkreettinen rikkoutuminen. Visuaalisen piristyksen lisäksi kylpyhuoneremontti on ennen kaikkea turvallisuuden lisäämistä ja laajojen vahinkojen estämistä.

Aina vanhanmallinen kylpyhuone ei myöskään enää palvele nykyaikaa. Suomalaiset asunnot voivat olla iäkkäitä, minkä vuoksi kylpyhuone ei välttämättä enää keskustele nykyaikaisten vaatimusten kanssa. Kun remontin tilaa ammattilaiselta, voidaan pintojen uusimisen ja eristämisen korjaamisen lisäksi vaikuttaa myös tilan toimivuuteen vaihtamalla esimerkiksi kalusteiden ja toimintojen paikkaa.

Kodin Korjaus Pirttimaa remonttiliike Vantaa

Kotimaisuus on laadun tae

Arvostamme luontoa ja kotimaisuutta, joten suosimme työssämme suomalaisia, kestäviä ja ensiluokkaisia tuotteita.

Käytämme märkätilaremonteissa Suomessa valmistettuja laadukkaita pesu- ja kodinhoitohuone- sekä wc-kalusteita.  Tarvittaessa voimme toimittaa Amelia Keittiöt Oy:n kautta kalusteet vaikka mittatilaustyönä silti edullisesti.

Amelia-Keittiöt Oy on suomalainen perheyritys, jonka kotipaikka on Etelä-Pohjanmaan Isojoella.

Yhteistyössä luottokumppanien kanssa

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy tekee kylpyhuoneremontit yhteistyössä Kiillon kanssa. Arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja luotamme pitkän kokemuksen hankkineisiin ammattilaisiin, sillä sellaisia mekin olemme. Kaikista tärkein meille on kuitenkin asiakas, ja siksi kuulemme mielellämme kodinmuutostoiveistasi.