Nujulantie 27, 08700 Lohja 0400 875 303 info@kodinkorjaus.fi

Laadukkaasti toteutettu keittiöremontti helpottaa arkea

lvi- ja kodin korjaus Pirttimaa keittiöremontti

Lohja | Espoo | Kirkkonummi | Siuntio | Vihti | Vantaa | Helsinki | Raasepori

Keittiöremontti on yleensä merkittävä investointi kodissa, joten se kannattaa toteuttaa harkiten ja ammattilainen huolellisesti valiten. Kauniisti toteutettu keittiö kohottaa asunnon ilmettä, lisää sen arvoa ja ammattimaisesti sijoiteltuna se jouhevoittaa myös kodin jokapäiväistä toiminnallisuutta.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy:n toimintaperiaatteena on kaikissa remonteissa asiakasystävällinen ajattelu. Me tiedämme, ettei kukaan halua asua remontin keskellä enemmän kuin on tarpeen. Siksi suoritamme työt tehokkaasti turvallisuudesta tinkimättä.

Palvelemme sinua Länsi-Uudellamaalla Lohjalta käsin.

Keittiö on arjen kilpi

Pidämme kiinni korkealaatuisesta työnjäljestä keittiöremonteissa, sillä keittiö sijaitsee kodissa usein keskeisellä paikalla, ja monissa kodeissa keittiö on sijoiteltu niin, että sinne näkee lähes kaikkialta. Meille jokainen huone on kodin sydän, mutta keittiöitä kohtelemme erityisellä lämmöllä, sillä ihmiset viettävät siellä kenties eniten aikaa kaikista kodin tiloista.

Sosiaalisesta näkökulmasta huolimatta keittiön tärkein tehtävä on kestää jokapäiväistä käyttöä ruoanlaitossa. Ammattilaisen valitseminen keittiöremontin suorittajaksi takaa sen, että tilavalinnat kestävät aikaa ja arkea silloinkin, kun pannut kolisevat ja puurot palavat pohjaan.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy pitää huolen siitä, että keittiö on suunniteltu tarkasti toimivaksi, asennettu oikein ja sopiva juuri sinun kotiisi.

.

Laaturemontit yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa

LVI- ja Kodin Korjaus Oy:n tekemään keittiöremonttiin sisältyy halutessasi myös lattioiden, seinien ja katon remontit. Toteutamme siis koko tilan alusta loppuun tarvittaessa. Teemme myös välitilojen laatoitukset, joten huolehdimme pienimmistäkin yksityiskohdista.

LVI- ja Kodin Korjaus Oy tekee yhteistyötä Amelia-Keittiöt Oy:n kanssa, joka on suomalainen perheyritys. Amelia-Keittiöt Oy tarjoaa aikaa kestävät, kauniit kaapistot ja mittatilaustyöt, jotka me asennamme.

Yhteistyömme Amelia-Keittiöiden kanssa mahdollistaa ammattisuunnittelijan käytön keittiöremontin suunnittelussa. Keittiösuunnitelma ei vaadi kuin kotisi mitat ja henkilökohtaiset toiveesi, niin saat sinulle räätälöidyn keittiösuunnitelman. Lisää mukaan tiedot ovien ja ikkunoiden sijainnista. Voit hyödyntää myös Amelia-Keittiöiden keittiösuunnittelutyökalua.

Suosimme keittiöremonteissa kotimaisia laatutuotteita. Asennamme valitsemasi keittiön valmistajasta riippumatta.

Lue lisää muista palveluistamme

Oliko mielessäsi kenties jokin muu remontti? Muistathan, että useamman remontin samanaikainen teettäminen on sekä kustannustehokasta että vaivatonta, kun ammattilainen ahkeroi yksillä remonttitomuilla. Keittiöremontti on monesti kätevintä suorittaa putkiremontin yhteydessä. Jos se on sinulle ajankohtaista, keskustelemme mielellämme kanssasi tarpeistasi.

Kylpyhuoneremontti

Saunaremontti

Huoneistoremontti

Kosteusvahinkojen korjaus

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy remontoi keittiöitä suurella sydämellä Länsi-Uudellamaalla Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Lohjalla ja Vihdissä, mutta tarvittaessa keittiöremontit voidaan tehdä myös muualla.