Nujulantie 27, 08700 Lohja 0400 875 303 info@kodinkorjaus.fi

Kodin Korjaus Pirttimaa uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen, asuinrakennukset ja muut palvelut

Lohja | Espoo | Kirkkonummi | Siuntio | Vihti | Vantaa | Helsinki | Raasepori

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy rakentaa terassit, grillikatokset jätekatokset, autotallit ja autokatokset. Rakennamme uudiskohteet ja asuinrakennukset. Suoritamme tarvittaessa rakennusten purkutyöt.

Työmme lähtökohta on, että asiakkaan ei tarvitse kuin nauttia työmme tuloksista.

Palvelemme aina ystävällisellä ja joustavalla asenteella. Alan kokeneina ammattilaisina pidämme huolen siitä, että haluttu rakennus palvelee käyttötarkoitustaan ja sijoittuu pihaan oikein.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy:n kotipaikka on Lohja, mutta palvelemme kattavasti Länsi-Uusimaata ja tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Terassi on pihan keidas

Lomalle takapihalle? Ilmainen aurinkomatka odottaa loikoilijaa, jos käytössä on viihtyisä terassi. Terassi tarjoaa loistavan tilaisuuden myös kesäisille grillinautinnoille ja tilat syysiltoihin kynttilän valossa.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy rakentaa kotiisi terassit, jotka on tehty alusta loppuun huolella. Arvostamme hyvin tehtyjä pohjatöitä, joiden ansiosta rakennelmat kestävät aikaa entistä paremmin.

Poistamme terassin alta pehmeän maa-aineksen, esimerkiksi nurmen ja mullan, ja tarkistamme, ettei maa terassin alla vietä talon sokkeliin ja siten aiheuta tuhoja sadevesillä.

Terassin alle on hyvä asentaa suodatinkangas, joka nujertaa rikkaruohot, ennen kuin ne ehtivät edes kasvaa. Varmistamme myös, että routaeristys on riittävää ja sopii pihan maaperään.

Kauttamme myös ulkoporealtaat asennettuna

Ulkoporealtaat terassiin voidaan toteuttaa terassiin upotettuna tai pinta-asennuksena. Käytämme asennuksessa perinteisten terassilautojen lisäksi esimerkiksi komposiittilautaa tai lehtikuusta.

Kodinkorjaus Pirttimaa ulkorakentaminen

Jätekatokset koteihin ja taloyhtiöihin

Jätekatos on järkevä sijoitus, joka helpottaa arkea ja kierrättämistä. Tilatessasi jätekatoksen rakentamisen meiltä varmistut siitä, että katos toimii, on turvallinen ja palvelee pihan viihtyvyyttä.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy asentaa katokset niin, että jäteautot voivat vaivatta tyhjentää ne. Osa toimivuutta on myös se, että jätekatokselle voi aurata tien talvella.

Vaikka jätekatos on pieni rakennelma, täytyy huolehtia siitä, että katos on sijoitettu turvallisesti tasaiselle maalle, jolloin se ei voi kaatua ja aiheuttaa vaaratilanteita. Emme suosittele portaiden asentamista katokseen.

Jätekatos kannattaa rakentaa tarpeeksi kauas paikoista, joissa pihalla oleskellaan hajuhaittojen minimoimiseksi ja yleisen viihtyvyyden parantamiseksi. LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy auttaa sinua valitsemaan katokselle oikean paikan ja varmistaa, ettei jätekatos sijaitse liian lähellä kiinteistön ilmanottoaukkoja.

Autotalli, autokatos ja grillikatos ovat arjen mukavuuksia

Lähes joka taloudessa on Suomessa auto, ja monissa kodeissa niitä saattaa olla jopa kaksi tai enemmän. Autotalli tai -katos voidaan toteuttaa kiinteänä osana esimerkiksi omakoti- tai paritaloa, mutta se voidaan myös toiveiden mukaan toteuttaa kokonaan erillisenä rakennuksena.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy kartoittaa toiveesi siitä, kuinka montaa autoa talli- ja katosrakennelman täytyy palvella, ja auttaa myös selvittämään, minkälaiset lämmitysratkaisut sinne halutaan.

Autotallin ja -katoksen rakentaminen tarjoaa mahdollisuuden varata tilaa myös harrastuksille ja varastoinnille.

Ammattilaisen toteuttama autotallirakennus ja grillikatos kestää kotitalouksien vaihtuvia tarpeita ja suojelee omaisuutta myös käytännössä. Autotallissa ja grillikatoksessa ajoneuvot ja grillit tykötarpeineen ovat suojassa säältä, jäätymiseltä ja ylimääräisiltä käsiltä ja silmäpareilta.

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy suunnittelee autotallin ja grillikatoksen  kanssasi ja toimittaa sen tarvittaessa avaimet käteen -ratkaisuna.

Kodin Korjaus Pirttimaa grillikatos remonttiliike
Kodin Korjaus Pirttimaa remonttia ja rakentamista pohjapiirros

Uudisrakentaminen muuttaa maisemaa

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy on käytettävissäsi myös silloin, kun kaipaat ammattilaistermein pitkästä tavarasta tehtävien kohteiden tai esimerkiksi passiivikivi-harkkotalojen urakoitsijaa.

Uudisrakentaminen on luvanvaraista toimintaa, joka tarkoittaa kokonaan uuden rakennuksen tekemistä tai jo olemassa olevan kiinteistön yhteyteen suunniteltua uutta rakennusta. Urakoitsijana LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy on kokenut ja luotettava valinta, joka hoitaa rakennustyöt aina ajallaan, oikein materiaalein ja oikeassa järjestyksessä.

Suoritamme uudiskohteiden työt Länsi-Uudellamaalla Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Lohjalla ja Vihdissä, mutta voit olla meihin yhteydessä myös silloin, jos kohteesi sijaitsee muualla.