Saunaremontti nostaa arjen pakopaikan profiilia

Lohja | Espoo | Kirkkonummi | Siuntio | Vihti

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy remontoi ja rakentaa saunasi sellaiseksi kuin sinä haluat. Suoritamme työn tehokkaasti, turvallisesti ja toiveiden mukaisesti Länsi-Uudellamaalla Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Lohjalla ja Vihdissä. Voit olla meihin yhteydessä myös, jos saunasi odottaa remonttia muualla Suomessa.

Tiesitkö, että saunan perusidea ei ole muuttunut vuosisatoihin lainkaan? Kuten arvata saattaa, on toiminnan pääidea lämmitettävässä tilassa sijaitsevalle, kiviä sisältävälle kiukaalle veden heittäminen, mikä nostaa tilan kosteutta. Kosteuden aiheuttama höyry on se, mitä me kutsumme löylyksi istuessamme lauteilla.

Esi-isämme tuskin ajattelivat pronssikaudella varhaisissa saunoissa istuessaan rakennusteknisiä ratkaisuja. Nykyajan ammattilainen huolehtii, että sauna toimii ja kohtaa nykyaikaiset vaatimukset pitkää käyttöikää unohtamatta. LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa varmistaa, että saunaratkaisuissa on otettu huomioon lämmön, kosteuden ja tuuletuksen säätäminen.

Saunaremonteissa LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy suosii kotimaisia materiaaleja ja käyttää Amelia-Keittiöt Oy:n tuotteita kylpyhuone- ja saunatiloissa. Myös saunatiloissa ammattimaisen laadun, suunnittelun ja valinnat takaa märkätila-asentajan henkilösertifikaatti.

Löylytellen viihtyvyyttä ja valuuttaa

LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy palvelee sinua, kun kaipaat kotimaisin tuottein valmistettua ja toiveidesi mukaan tehtyä saunaa. Kun ammattilaisenkin tavoitteena on tilan pitkä käyttöikä, voi huoletta vihtoa asunnolleen paremman jälleenmyyntiarvon vielä vuosienkin päästä.

Vaikka saunoa osattiin jo vuosisatoja sitten, ovat kotien saunat muuttuneet muiden tilojen tavoin, minkä vuoksi suosittelemme tarkistamaan, vastaako saunasi tarpeitasi, toiveitasi ja täyttääkö se turvallisen tilan vaatimukset. Uskomme siihen, että sauna rentouttaa parhaiten silloin, kun sen olemassaolosta ei tarvitse huolehtia. 

Eikä tarvitse huolehtia remontistakaan! Sen suorittaa vuosien ammattitaidolla LVI- ja Kodin Korjaus Pirttimaa Oy.

Kotimaisuutta suurella sydämellä osaavin käsin

Yrittäjä Tapani Pirttimaalle saunaremontit ovat sydämen asia. Saunaremonteissa Pirttimaata kiehtovat perinteiden ja nykyaikaisten vaatimusten yhdistyminen. Sauna on kiinteä osa suomalaista kulttuuriperintöä, eikä se ole arkipäiväistynyt, vaikka nykyään sauna rakennetaan lähes joka kotiin. Suomen Saunaseura ry:n mukaan Suomessa on reilut kolme miljoonaa saunaa, joista yli kaksi miljoonaa on rakennettu virallisiin koteihin.

Ota yhteyttä »

Yhteistyössä luottokumppanien kanssa