Otsonointi-palvelut

Eroon hajuista ja allergianaiheuttajista

Kodin Korjauspalvelut Pirttimaa tarjoaa tehokkaat otsonointi-palvelut, joilla saadaan poistettua hajuja ja allergianaiheuttajia. Laadukkaan laitteistomme ja ammattitaitomme avulla pääset käden käänteessä eroon tupakan, kalman, ummehtuneisuuden, eläinten, homeen sekä viemärin hajuista.

Otsonoinnin avulla voimme poistaa turvallisesti epämiellyttävät hajut ilman kemikaalijäämiä esimerkiksi asunnoista, autoista, veneistä ja asuntovaunuista. Hajunpoisto voidaan tehdä myös kosteusvaurioremontin jälkeen, kun pilantuneet rakenteet on uusittu - huoneistoon tarttunut haju sekä homeitiöt saadaan poistettua onnistuneella lopputuloksella. Rakenteiden sisällä olevaan homeeseen tai hajuun otsonointi ei kuitenkaan tehoa.

Tilan koko, materiaalit ja hajun aiheuttaja sekä sen pinttyneisyys vaikuttavat hajunpoistoon tarvittavaan aikaan. Erilaiset olosuhteet vaativat eri pituisen ja tehoisen otsonoinnin. Normaali käsittelyaika on 1-3 vrk.

Jos et ole varma, mihin otsonointia voidaan käyttää, ota yhteyttä ammattilaisiimme! Otsonointi ei tehoa esimerkiksi epäorgaanisten yhdisteiden, kuten useiden maalien, liuottimien ja parfyymien jättämiin hajuihin.

Me tarjoamme asiantuntemustamme kaikkiin otsonointiin liittyviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä - helppo hajunpoistopalvelu on vain puhelisoiton päässä!

Hinnoittelu

Lohjan alue:
150 € / vrk

Muut paikkakunnat: 
150 € / vrk + matkakulut 0,65 € / km

Sisältää laitteen asennuksen, kohteen ilmanvaihtoon liittyvät muutokset ja tarvittaessa muiden tilojen rajaamisen.